Magneetroerders

 
De Heidolph magneetroerders van de MR-series zijn perfect toepasbaar voor het goed mixen en opwarmen van lage viscositeit vloeistoffen. De Heidolph magneetroerders zijn de eerste keus voor het ontleden van organische en anorganische stoffen.
 
Tijdens de ontwikkeling van de magneetroerders is rekening gehouden met aspecten zoals veiligheid, gemak en kostenbesparing. Dit ziet men terug in de verschillende unieke product voordelen van onze laboratorium kookplaten. De KeraDisk kookplaten zorgen voor een directe warmte-overdracht wat resulteert in een snelle opwarmtijd en is voorzien van een chemisch bestendig oppervlak.
 
De gesealde behuizing beschermt uw magneetroerder tegen agressieve dampen en vloeistoffen en hiermee wordt interne corrosie voorkomen. De verhoogde verwarmingscapaciteit van 800 W van onze laboratorium mixer vermindert de opwarmtijd met 35% in vergelijking met andere laboratorium mixers bij 600 W.
 
Modellen beschikbaar : MR Hei-Standard, MR Hei-Tec, MR Hei-End. Ongeacht uw applicatie  - onze magneetroerders garanderen stabiele roereigenschappen in biologie en microbiologie applicaties.
 

Vraag de brochure aan

Contact

  • Tel: 0512-544017

    Fax: 0512-541117

  • Kvk: 01102989

    BTW: NL813020530B01