Heidolph

Heidolph is een innovatief en wereldwijd geörienteerde producent m.b.t. het ontwikkelen en produceren van laboratorium apparatuur. Met meer dan honderd steunpunten, kantoren en businesspartners, support Heidolph de farmaceutische research laboratoria , cosmetische industrie alsmede de biologische- en chemische sector. Met haar producten en service draagt zij haar steentje bij om de kwaliteit van onze leef omstandigheden te verbeteren. 
 
Heidolph levert met haar producten en diensten een significante bijdrage tot het verbeteren van de kwaliteit van de levensomstandigheden van de mens. Het hoofdkantoor van Heidolph bevind zich in Schwabach in directe omgeving van Neurenberg te Duitsland. Hier vind de productontwikkeling, productie en verkoop- en marketing activiteiten plaats.
 
Eén van Heidolph’s belangrijkste succesfactoren is het respect voor het personeel en de persoonlijke en professionele ontwikkelingen van haar medewerkers. Dit heeft geleid tot een sterke verbondenheid en teamgeest. Dit succes resulteerde in een dynamische groei en vooruitgang van de hele Heidolph organisatie. Het team van Heidolph streeft continu naar het verbeteren van haar toonaangevende hoogwaardige kwaliteitsproducten. Dit gaat gepaard met een optimale klantondersteuning en servicesupport. De klantgerichte aanpak om producten te ontwikkelen en te ondersteunen draagt zeker bij de onderzoekers, wetenschappers en analisten in hun efficiëntie te verbeteren. Niet voor niets draagt Heidolph dit uit met: Heidolph, Research made easy.
 
Bedrijfsvideo:
 

Laat u informeren over het assortiment.

Contact

  • Tel: 0512-544017

    Fax: 0512-541117

  • Kvk: 01102989

    BTW: NL813020530B01